fredag 18. februar 2011

NRF inviterer IFF og NFFs medlemmer på Photoshop workshop 24-27. mars


Photoshopworkshop 2011, 24-27 mars
Foto: © Dag A. Ivarsøy
[ 17.02.2011 ]: på Vita Älgen
med Isidor Åstrøm

Meld deg på årets workshop! Som vanlig under kyndig og faderlig ledelse av Isidor Åstrøm. Nytt i år er at den holdes på Vita Älgen, rett over svenskegrensa. Her hadde vi for noen år siden en særdeles vellykka workshop med matfotografering, så dette vet vi at blir bra. Denne gangen inviterer vi spesielt medlemmene fra IFF og NFF til å delta.
Tema
Denne workshopen er for deg som bruker Photoshop til daglig og behersker programmet middels godt til godt. Med andre ord: du må kunne jobbe med lag og masker, kjenne til de vanligste markeringsverktøyene og være kjent med kloning/healing. Denne gangen vil vi ta imot konkrete ønsker fra deg om Photoshoprelaterte emner og problemer du vil at Isidor skal belyse. Disse fyller du inn i påmeldingsskjemaet. Isidor velger ut de mest relevante ønskene.

Vita Älgen
Vita Älgen er opprinnelig en gammel skysstasjon, men har fungert som vertshus siden 1880-tallet. Det ligger fredelig til i skogen i nærheten av Charlottenberg. Maten er fantastisk og lokalene er veldig godt egnet for en langhelg med faglige og sosiale gleder. Se www.vita-algen.com for mer informasjon.

Avreise/Retur
Til Vita Älgen tar du deg enklest med tog. Vertshuset ligger rett ved stasjonen Åmotfors. Du sørger selv for transport, men det blir felles avreise med tog mot Karlstad kl 10 fra Oslo S, for de som ønsker det. Det går også buss eller man kan bruke egen bil. Retur med tog til Oslo S går fra Charlottenberg kl 12.38. Vita Älgen sørger for transport til stasjonen. Kart og mer informasjon finner du på www.vita-algen.com

Kost/Losji
Medlem av NRF:
Helpensjon i enkeltrom: kr 4.500,-
Helpensjon i dobbeltrom: kr 4.000,-

Ikke-medlem:
Helpensjon i enkeltrom: kr 5.500,-
Helpensjon i dobbeltrom: kr 5.000,-

Bindende påmelding innen 1. mars dette skjemaet.

Vilkår:
Det vil bli sendt ut en faktura til mailadressen oppgitt i skjemaet, og denne må være betalt senest 14 dager før workshoppen for å kunne delta.Ved avbestilling mellom en uke og tre dager før workshoppen må en betale 50% av kursavgift. Ved avbestiling senere enn tre dager før workshoppen må 75% av kursavgiften betales.

Program
Vi begynner med innkvartering og lunsj på torsdag kl 12, før vi benker oss foran skjermene. Vi bryter opp med deilig mat og drikke til svenskepriser med jevne mellomrom og avslutter etter en tidlig lunsj, rundt kl 12 på søndag.

Med vennlig hilsen

Dag A. Ivarsøy

Sekretær
Norske Reklamefotografer

Mobil: 979 74 555
sekr@reklamefoto.org
www.reklamefoto.org

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar