mandag 17. februar 2014

Interfoto - Institusjonsfotografenes dag

Institusjonsfotografenes dag

Interfoto ønsker alle institusjonsfotografer velkommen 14. mars til en dag med faglig påfyll og inspirasjon, foredrag og mingling.

Institusjonsfotografer bruker fotografiet til dokumentasjon, illustrasjon og formidling ved hjelp av ulike media, og er vanligvis ansatt ved museer, sykehus, forskningsinstitusjoner, politi, universiteter, industri, forsvaret, tekniske etater eller andre institusjoner. Interfoto ønsker å samle dere som jobber innen dette segmentet av fotografering fredag 14. mars.

 Klikk på flyeren for å se den stort.

Vi starter dagen i studioavdelingen med en kort introduksjon og forteller om hva som er nytt hos oss. Det er mye spennende på tapetet - se agenda. Vi gleder oss til å se dere og håper vi sammen får en meget hyggelig dag!

AGENDA
09:00-09:30 Velkommen til Interfoto
09:30-10:45 Interfoto: En innføring i HDSLR-video, film og lyd
11:00-12:00 Interfoto: Lysteknikker
12:00-13:00 Lunsj
13:00-15:00 Mari Karlstad

Mari presenterer sitt prosjekt «Søstre», som handler om hennes møte med kvinner gjennom 20 år som fotograf ved Tromsø Museum. Mari skal også snakke om lærlingordninger. To av Maris lærlinger, Konstanse Karlsen, som har tatt bildet under, og June Åsheim, presenterer «Skipsverftet gjennom linsa», en serie om Tromsø Skipsverft. Fotografiene i utstillingen er fotografert både digitalt og analogt.
Foto: Konstanse Karlsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar