mandag 4. februar 2019

IFF MEDLEMSMØTE 14-02-2019                   Velkommen til årets første medlemsmøte!
Vi fortsetter der vi slapp med møte hos Scandinavian Photo.

Program:    Scandinavian presenterer nyheter.

                   Kim Baumann Larsen
                   Om Fotogrametri og 3D VR/AR

Fotogrammetri
De siste årene har sett en revolusjon innenfor feltet 'computational photography’ hvor ny fotogrammetri-programvare har automatisert mye av prosessen med å lage 3D modeller av virkelige omgivelser og objekter. Med state-of-art eksempler vil Kim Baumann Larsen vise hvordan fotogrammetri brukes til å utvikle kart, museal dokumentasjon, medisin, markedsføring, visuelle effekter i film og spill med mer. Fremgangsmåte for fotografering og begrensninger for hva som egner seg for fotogrammetri vil bli diskutert i tillegg til eksempler på optimale kameraer, optikk, PC-utstyr og programvare for prosessering. Avslutningsvis vil Kim komme inn på hva som kommer etter fotogrammetri med lightfield capture og hvordan fotogrammetri brukes for VR opplevelser. Det blir også mulighet for å teste state-of-art fotogrammetri og lightfield i VR for de som er interessert (begrenset kapasitet/antall demoer).
Kim Baumann Larsen er arkitekt, lærer, 3d artist og entreprenør. Han er utdannet ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo, har vært med i en rekke teknologi startups i inn og utland og har jobbet med bruk av 3d og foto for digital markedsføring og kommunikasjon av arkitektur siden midten av 90-tallet.

Scandinavian Photo
Møllergt. 4, kl 17.00

 Det vil bli servert mat på møtet.

PÅMELDING HER
Vi jobber med flere aktuelle foredrag og workshops, spesielt satser vi stort på årets sommer møte så hold av datoene 14.-16. Juni.

Styret

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar