søndag 31. august 2014

Høstmøtet IFF

Hei alle sammen og takk for påmeldingen til årets høstmøte på Lillehammer. Utrolig gøy at hele 29 stykker har meldt sin ankomst!!

Vedlagt ligger endelig program for de to dagene på Lillehammer. Jeg håper det blir spennende dager med godt faglig innhold og hyggelig sosialt samvær. 

Litt ekstra praktisk informasjon:
Dersom det er noen som ikke rekker å være på plass på Maihaugen før 12:00 for velkomst og lunsj, men som møter oss nede på Lillehammer Kunstmuseum er det fint om dere gir meg beskjed i løpet av morgendagen, mail til ik@nia.vemork.no. Dette fordi det er bestilt lunsj til alle møtedeltagerne. 
Det er vedlagt en link for bestilling av ønsket middagsrett på torsdag, det finnes to valg, et kjøtt- og et fiske alternativ. Drikke til maten må hver enkelt besørge selv, vi er på et microbryggeri, så de har nok noe for enhver smak på stedet ;) 

Pass på å lese programmet godt, alle deltagerne må forberede seg litt til workshopen på fredag. Dersom du har spørsmål vedrørende dette opplegget, ta kontakt med Nils Olav på post@mevatne.no

Vi gleder oss til å se dere alle på Maihaugen :) 


Hilsen IFF styret
V/Ingelinn


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar