torsdag 26. april 2012

Ledig stilling


Norsk Teknisk Museum er Norges største tekniske, naturvitenskapelige og medisinhistoriske museum. Besøkstallet i 2011 var i overkant 260.000, og om lag 60 prosent av disse var barn og unge. I tillegg til permanente og temporære utstillinger, har museet et interaktivt vitensenter og et bredt skoletilbud. Vår visjon er å være Norges mest synlige, dristige og dialogorienterte museum. Museet ble i 2011 kåret til "Årets museum" i Norge.

Fotoarkivar

Beskrivelse

Ved Norsk Teknisk Museum er det ledig et 1-årig engasjement som fotoarkivar. Museet fikk i 2008 deponert en fotosamling for en periode på 50 år. Samlingen eies av Sparebankstiftelsen DnB NOR og driftes av Norsk Teknisk Museum. Samlingen inneholder rundt 1800000 enkeltbilder, ca 3000 fototekniske gjenstander, historiske fotoalbum og en tilhørende bok og tidsskriftssamling. Norsk Teknisk Museum ønsker å tilgjengeliggjøre samlingen ved registrering og digitalisering av samlingen. Arbeidet vil omfatte registrering, digitalisering, arkivering, ompakking, salg og formidling av bilder fra samlingen.
Kvalifikasjoner:
Søker bør ha gode kunnskaper om digital fotobehandling og bruk av forskjellige arkivsystemer som Asta, Primus og Photostation. Erfaring fra ABM-sektoren er å foretrekke.
Egenskaper:
Vi søker en resultatorientert person som har gode kommunikasjonsevner, med evne til å arbeide målrettet, systematisk og strukturert. Vi legger vekt på selvstendighet og gode samarbeidsevner, samt personlig egnethet.
Norsk Teknisk Museum kan tilby:
Et års engasjement som bildearkivar, med mulighet for forlengelse.
Interessant og faglig utfordrende arbeid
Et trivelig og spennende arbeidsmiljø
Fleksitidsordning
Lønn etter avtale
Pensjonsordning i Statens Pensjonskasse

Norsk Teknisk Museum ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen og tar hensyn til kjønn, alder og personer med minoritetsbakgrunn i sammensetningen av medarbeidere ved museet.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar