torsdag 7. april 2022

Påmelding til Svalbardturen! (NB kort påmeldingsfrist)

 Kjære IFF'ere
 
Her kommer påmeldingsskjemaet til Svalbardturen! 
 
Angående årsmøtet:
I følge vedtektene skal årsmøtet gjennomføres innen utgangen av mai, men av praktiske årsaker vil det i år bli avholdt i forbindelse med jubileumsfeiringen, på Svalbard. Vi har forståelse for at noen kan mene dette blir feil, så om det kommer flere tilbakemeldinger som taler for dette vil vi se på saken og finne en løsning slik at årsmøtet allikevel kan bli gjennomført i henhold til vedtektene (da trolig digitalt). Saksliste og alle papirer blir uansett sendt ut i god tid. 
 
Programmet for Svalbardturen er ikke helt ferdigspikret enda, men det meste av den faglige biten er på plass – se påmeldingsskjema. 
 
Vi har et tett faglig program, men vi får tid til noen aktiviteter felles, som sightseeing i – og rundt – Longyearbyen og museumsbesøk. Det blir også satt av egentid hvor man kan melde seg på blant annet hundekjøring, Isfjordsafari i rib, ATV-safari, kveldscruise på Isfjorden. Det vil bli sendt ut mer informasjon og detaljert program etter hvert. 
 
Vi minner også om muligheten for å være noen dager lenger, huk da av for dette i påmeldingsskjemaet – og husk å ordne egen overnatting (de dagene du ikke er med IFF) og fly.
Påmelding her
 
Påmeldingsfristen er satt til 20. april (kl. 23.59)
 
Polarhilsen fra Styret

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar