tirsdag 22. november 2022

FOKUS 2023, Norges Fotografforbunds landsmøte

 Hei, alle IFF’ere!

Vi har blitt invitert til å delta på FOKUS 2023, Norges Fotografforbunds landsmøte og årlige, store arrangement med faglig- og sosialt påfyll. Her er invitasjonen:

FOKUS 2023 finner sted i Drammen fra 26.-28. mars, på Quality Hotel River Station. Vi byr på faglige og inspirerende foredrag, underholdning og nettverksbygging med fotografkolleger fra hele landet.

Våre medlemmer ønsker å bli enda bedre kjent med dere som er Institusjonsfotografer. Vi er en inkluderende gjeng og kan garantere at du drar fra Drammen med både ny kunnskap og nye venner.

Vårt innholdsrike program består av foredrag og workshops med anerkjente fotografer og fagpersoner, sosialt program, samt leverandørmesse med det nyeste av utstyr.­
Les mer om programmet her: https://fotografforbundet.no/fokus-2023/ 

Medlemmer av Institusjonsfotografenes Forening kan bestille billetter til akkurat samme pris som medlemmer av Norges Fotografforbund. Fram til 15. desember kan du bestille vår hovedpakke til Early Bird-pris, som inkluderer hele programmet, fullpensjon og overnatting. Fra 16. desember åpner vi for bestilling av enkeltdager uten overnatting.

Vi gleder oss til å samles i mars, og håper mange av dere blir med!
Spørsmål om FOKUS 2023? Ta kontakt med post@fotografforbund.no.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar