onsdag 16. april 2008

Oppfordring til IFFs medlemmer for å delta i " Åpen Klasse " på Fotografiets dag 2008

Søndag 17. august arrangeres for andre gang Fotografiets dag på Karljohansvern i Horten. Nå oppfordres du til å sende inn dine bilder for juryering. Fristen for innsendelse er 1. mai 2008.
Fotografiets dag 2007 ble en suksess med 1200 besøkende. Vi gjentar opplegget fra i fjor med utstillinger, foredrag og aktiviteter for alle, så vel familier som fagfolk, utendørs og innendørs. Hovedattraksjonen under Fotografiets dag er Norges største utendørs utstillingsvegg. Veggen har over 100 løpemeter og her vil fotografene henge opp sine egne bilder. Dette skaper et unikt møte mellom fotografene og publikum! Nytt av året er at hver fotograf får en hel vegg på 150x120 cm.

Du inviteres nå til å sende inn bilder via e-post for juryering til den juryerte delen av utstillingen. Motiv velges på fritt grunnlag. Det eneste Preus museum og de norske fotografforeningene ønsker er at bildene skal vise et personlig og estetisk engasjement! Både amatører, studenter og profesjonelle oppfordres til å sende inn. Alle innsendte bilder vil bli bedømt av en faglig jury fra Preus museum og de norske fotografforeningene. Juryen vil premiere de mest spennende bidragene. Etter at juryarbeidet er foretatt vil de utvalgte fotografene få bekreftelse på deltakelse. På Fotografiets dag den 17. august tar fotografene selv med bildene sine - de samme som ble sendt inn til juryeringen - og monterer dem på veggen.


Last ned invitasjon

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar