tirsdag 17. februar 2009

Vikariat ledig som museumsfotograf

Vikar fotograf/fotoarkivar
Fotograf/fotoarkivar

Da vår fotograf skal i fødselspermisjon søker Sør Troms Museum institusjonsfotograf/arkivar i 100 % stilling - vikariat ut juni 2010.

Vi søker en person med spesialkompetanse innen fotobevaring og gjenstandsfotografering.

Arbeidsoppgaver vil være digitalisering og registrering av fotosamlingen, formidling av fotomaterialet, drift av fotoavdelingens nettsider og videre utvikling av nettdatabase, utadrettet virksomhet og kontakt med ressursgrupper, betjening av fotoavdelingens kunder, lage utstillinger i teamarbeid, grafisk arbeide og fotooppdrag for museet.

Produksjonen på fotoavdelingen er i dag kun digital. Museet har i det siste året investert i nytt produksjonsutstyr og framstår som moderne. Vi jobber i tråd med ABM sine retningslinjer for fotobevaring.

Søker må i tillegg til fotografkompetanse ha god datakompetanse og beherske dataverktøy som "Photo Shop", og kunne bruke både PC og Mac.

Fotoavdelingen arbeider også utadrettet og det avholdes ukentlige fototreff med frivillige. Hele fotosamlingen på nett er et uttrykt mål for virksomheten.

Fotoavdelingen har 2 assistenter i 50% stillinger.

Se mer på våre nettsider: www.tdm.no/foto

Sør Troms Museum museum for kommunene Bjarkøy, Harstad, Kvæfjord, Gratangen, Lavangen, Salangen, Ibestad og Skånland. Arbeidssted er Trondenes Historiske Senter i Harstad. Sør Troms Museum er medlem av KLP. Lønn etter "landsoverenskomst for museer og andre kulturinstitusjoner", HSH.

Søknad med CV sendes til e-post: post@tdm.no evt. Sør Troms Museum. Trondenesveien 122, 9404 Harstad.

Krav til kompetanse
Sertifikat: Førerkort: Kl. B (personbil/varebil)


Antall stillinger 1

Type stilling
Vikar, Dagtid, Heltid

Lønn
Lønn etter overenskomst

Arbeidssted
Harstad (Troms)

Stilling ledig fra 1. mars 2009

Stilling ledig til 30. juni 2010

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar