onsdag 13. mai 2015

JURYERT UTSTILLING på Fotografiets dag


JURYERT UTSTILLING

Har du lyst til å stille ut bildene dine på Fotografiets dag? Om du er amatør eller profesjonell, kunstner eller kommersiell fotograf er du velkommen til å sende inn bilder for juryering.
Fristen for innsendelse er 27. mai 2015
Fotografiets dag er en festdag for hele familien, med utstillinger, foredrag og aktiviteter for alle; familier, fagfolk, kunstnere og amatører. Arrangementet foregår både utendørs og innendørs. Hovedattraksjonen under Fotografiets dag er den store utendørs utstillingen.
Du inviteres til å sende inn bilder til den juryerte utstillingen. Du kan delta med inntil ti bilder, og motiv velges på fritt grunnlag. Bildene bør vise en tematisk sammenheng selv om de ikke nødvendigvis er en serie. Bildene velges ut av en fagjury som ser etter bilder med visuell kvalitet. Juryen står fritt til å velge de bildene som skal vises. Ansatte ved Preus museum kan ikke delta i utstillingen.
Etter at juryarbeidet er foretatt vil de utvalgte fotografene få bekreftelse på deltakelse. Juryen vil premiere de mest spennende bidragene, noe som offentliggjøres på Fotografiets dag.
NB: På Fotografiets dag den 23. august tar fotografene selv med bildene sine og monterer dem på anvist plass. Utstillingen er utendørs og bildene skal monteres uten glass og ramme.

Premiering

Premiene er sponset av Japan photo

  • 1. plass: Gavesjekk på XXL-fotoprodukter til en verdi av kr 5000,-
  • 2. plass: Gavesjekk på XXL-fotoprodukter til en verdi av kr 3000,- 
  • 3. plass: Gavesjekk på XXL-fotoprodukter til en verdi av kr 1000,-
  • Hederlig omtale: 4 premier til verdi av kr 600,- pr. stk.
  • Publikumspris til en verdi av kr 600,-
  • Vinner av Instawalk (Instagramkonkurranse på Fotografiets dag): Kamera til en verdi av kr 1000,-
Fotografiets dag arrangeres av Preus museum i samarbeid med Forbundet Frie Fotografer, Institusjonsfotografenes Forening, Norsk Selskap for Fotografi, Norske reklamefotografer, Pressefotografenes Klubb, Norske Naturfotografer, Norges Fotografforbund og Norsk Fotohistorisk Forening – Preus museums venner.

Les mer her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar