fredag 12. april 2019

IFF Årskonferanse 2019


Del 1 Årsmøte
Fredag 14.juni kl: 12.30 
Sted: Foto.no, 
Dronnig Eufemiasgt. 12 
0191 Oslo 

På grunn av inneklemte dager, andre konferanser og oppussing av lokaler har styret i år valgt å legge årsmøte i forkant av årets store sommertur i juni. Dette er ikke i henhold til vedtektene som sier innen mai og vi ber om tilgivelse for det. 

Forslag til dagsorden må være styret i hende innen 24.05. 

Dagsorden: 
1. Valg av møteleder 
2. Valg av referent og to til å undertegne protokoll 
3. Godkjenning av dagsorden og innkalling 
4. Årsmelding 
5. Regnskap 
6. Budsjettforslag 
7. Innkomne forslag 
8.Valg av styre 
9. Valg av valgkomite´ 
10. Valg av revisor 


Medlemsmøte: foredrag med Andrea Gjestvang:  

Andrea er en dokumentarfotograf som kanskje jobber med en litt annerledes innfallsvinkel på sine prosjekter. Hun vil vise bilder fra prosjekter både på Grønland, Færøyene og fra Norge. 

Enkel bespisning: Pizza, sushi el. 

Kl 15.30 avgang konferanse på DFDS. 

 


Del 2 Årskonferansen fortsetter ombord 

Kl 17.00 Foredrag om lyssetting av gjenstander ved bruk av led lys: Interfotos Arild Bergseth belyser de mange fordelene ved bruk av ledlys under gjenstandsfotografering og vil demonstrere Broncolors nye Scope 50 som er spesialutformet for dette formålet. 

Kl 18.30 Foredrag ved Christian Uhlig: 
«Time Laps, mer enn bare et tidsfordriv» 
Time Laps er en spesiell teknikk der bilder tatt med fotokamera er animert til film. Foredraget gir en kort innføring i TL fotografi og «workflow» for å lage TL film. Deretter går vi «back stage» hvor det brukes scener fra flere prisvinnende naturfilmer som eksempler for å illustrere tankesettet og fremgangsmåten. Foredraget avsluttes med filmen «Glimses Og Ice», en hyllest til samspill mellom is og lys i Nord-Norsk natur. 

Kl 20.30 Festmiddag i Blue Ribband 
3 retters festmeny (ennå ikke bestemt) 
Sosialt samvær 

 

Del 3 
Lørdag  Frokostbuffe´    

Ankomst Køben kl 09.45 Lørdag 

København fotofestival  

Fotofestivalen i København er den største i Norden. Festivalen arbeider etter tre hovedretninger som bygger bro mellom kunstfotografiet og det dokumentariske fotografi. 250-300 fotografer fra hele verden deltar i festivalens program. Den er organisert i et festivalsentrum med kuraterte soloutstillinger, så en sensurert utstilling og videre satelitt utstillinger satelittutstillinger spred utover hele storkøbenhavn og sydsverige. 

Endelig program foreligger ikke enda men logg inn på: copenhagenphotofestival.com så blir du automatisk holdt oppdatert. 

Ca Kl 11.00: 1,5 times guidet omvisning arrangert av festivalen. For de som ønsker kan vi ha en felles lunsj. (Dekkes av den enkelte) 
Anders og Thomas + flere av våre danske kolleger vil være til stede og assistere for å gjøre det enklere å finne fram til ønskede utstillinger, foredrag, workshops og events. 

Søndag 16. 
Festivalen fortsetter for fullt på sin siste dag. Du disponerer tiden selv og Anders og Thomas og co hjelper til hvis du trenger assistanse. Ellers melder du deg selv på det som er av interesse når programmet foreligger. Nå har vi sjansen til å ha årets foto-opplevelse!  

@@@ INFO: 


Del 1  
Årsmøtet og foredraget samt enkel bevertning er gratis for medlemmene. 

Del 2 
Det er en egenandel på kr.500,- 

Inkluderer reise med båt en vei til København, inkl lugar, festmiddag, kurs og foredrag på båten, frokost på båten og skyttelbuss t/r båten i København. I tillegg betaler IFF for omvisning på fotofestivalen. 

Billett til Fotofestivalen, mat i København, hjemreise og hotell i København dekkes av den enkelte. 

Det må være minimum 20 påmeldte for at vi skal gjennomføre Københavndelen av Årskonferansen.  

Obs! Bindende påmelding på del 2 og 3. Deltakere som melder seg på men ikke deltar blir belastet 1500,-  

Frist 1. mai 

P.S!! 
Ikke bestill reise/billetter før bekreftelse er mottatt fra IFF. Påmelding her: 

https://docs.google.com/forms/d/11whtHLnm2aPF4ub3Ju8btPL3f7wfbKKAwE4Ynx3eK0o

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar