tirsdag 9. mars 2021

Webinar: Streaming

Norges Fotografforbund og Institusjonsfotografenes Forening inviterer til webinar om streaming med Michal Dunin Tomaszewicz. Webinaret er gratis og kun for medlemmer.

Tirsdag 23. mars kl. 18–19 arrangerer vi webinar om streaming med Michal Dunin Tomaszewicz fra Focus Nordic.

I løpet av en times tid vil du få en innføring i hvordan man kan løse streaming til Facebook, Youtube, eller implementere flere kamera i Zoom eller Teams. Vi går gjennom prinsippene og nyttig utstyr for å kunne gjennomføre en vellykket sending.

Det vil være mulig å stille spørsmål underveis. Webinaret tas opp, og spørsmål stilles i chatten.

Om foredragsholderen

Michal Dunin Tomaszewicz er en erfaren fotograf innen reklame, portrett, bryllup og i den senere tiden video og streamingproduksjoner. Han har evne til å utvikle sine fotografiske kunnskaper i takt med utviklingen av teknologien. Michal har hatt flere utstillinger og er høyt premiert i norsk og internasjonale fotografikonkurranser.

Michal har siden 2015 jobbet på leverandørsiden, først for Sony, nå for Focus Nordic, i tillegg til å drive egen fotografvirksomhet. Focus Nordic er en ledende distributør av foto og video i Europa, med mer enn 60 varemerker representert i 15 markeder. De leder industrien framover og brenner for å dele kunnskap og inspirasjon.

Webinaret arrangeres i samarbeid med Institusjonsfotografenes Forening og er kun for medlemmer i de to organisasjonene.

Webinaret er gratis, men krever påmelding. Meld deg på her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar