mandag 5. mai 2008

Workshop: Ashley Cameron og skapelsen av verdener som ikke eksisterer.

Ashley Cameron og Bilder Nordic School of Photography inviterer til en tre dagers intensiv workshop i Photoshop composite.

10. april arrangerte Bilder Nordic et kveldseminar med Ashley Cameron. 270 møtte opp og ble inspirert av en ydmyk, morsom og kunnskapsrik fotograf. Vi ble alle imponert over hans evne til å forklare noe så vanskelig som Photoshop composite på en så enkel og forståelig måte.

Ashley er en Englands mest anerkjente reklamefotografer med en imponerende portefølje av store internasjonale konsern som sine kunder. 8-10. mai kommer han tilbake til Norge for å avholde en tre dagers intensiv workshop i Photoshop composite – hvordan man skaper fotografier av verdener som ikke eksisterer. Under workshopen vil du lære hvordan Ashley arbeider og dekomponerer ideskisser for å sikre størst mulig fleksibilitet for seg selv og kunden i ferdigstillingen av fotografiet.

Workshopen vil gjøre deg i stand til å planlegge skapelsen av bilder, gjennomføre fotografering i flere opptak og sette alt sammen i Photoshop på en effektiv og realistisk måte. Delte økter, hjelpelærer og assistenter vil sikre at alle deltakere får en lærerik opplevelse. Arrangementet egner seg også for ADér som lager idéskisser og leder fotografens arbeide.

Tid: 8-10. mai

Sted: Nedre Slottsgate 2c, Oslo

Pris: 7500 kroner inklusiv lunsj og kursmateriell (6500 kroner for studenter ved Bilder Nordic)

www.bildernordic.no


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar