søndag 17. august 2014

“Foto på alt"

Til alle som er interessert i analog og alternativ fotografi på ulike materialer, det er få plasser igjen på dette kurset:

“Foto på alt" 

August 25-29, mandag til og med fredag, kl.10 til 16 hver dag. 

Kursavgiften: 6.500 kroner dekker en del materialer, men ikke reise eller opphold. 

Kurset handler om fotooverføring på ulike materialer som akvarellpapir, tekstil, metall, glass, keramikk, tre osv. 

Det kreves ikke forkunnskap til å delta på kurset, men kjennskap til mørkeromsarbeid og data er en fordel. Det blir gitt individuell veiledning til hver deltaker. I løpet av 5 dager lærer vi det grunnleggende om fotografi. Vi lager bilder uten kamera. Vi lærer å ta bilder med hullkamera, lager enkle fotoapparater, lader dem med film, eksponerer og fremkaller. 

Vi trenger store negativer laget på denne måten eller ved å forstørre små negativer i mørkerommet eller digitalt. Deretter overføres bildene til ulike underlag som er påført håndlaget fotografisk emulsjon. Vi lærer og bruker to ulike prosesser: cyanotype og van dyke. 

Det blir gitt informasjon og veiledning til produksjon av digitale negativer og produksjon av arkiveringsdyktige kopier og utskrifter fra data og video. 

Deltakere får med seg en mappe som inkluderer oppskrifter, leverandør- og litteraturliste, internett-adresser og mye annen nyttig informasjon. 

Vi diskuterer historiske, estetiske og etiske aspekter i fotografi. 

Kurset holdes i private atelier på Apenes i Horten. Det er god plass og alt er tilrettelagt. Det er mulig å bo på stedet, ta kontakt om detaljer.

Ta kontakt på epost angående overnatting eller andre spørsmål om kurset. 

Kursleder Galina Manikova er en billedkunstner med lang undervisningserfaring og er kjent for sin ekspertise i fotooverføring på ulike materialer, se mer på websiden: www.galina.no 

Påmelding: kun skriftlig med navn og adresse!!! Kun depositum sikrer deg plassen: innen 1.august ved innbetaling av et forskudd a 1.000 kr. til konto: 1607 10 73711. Påmeldingsavgiften kan dessverre ikke returneres ved en avbestilling fra din side, men blir refundert om kurset blir avlyst av arrangøren.

Arthouse, Kiellandsgate 1a, 3183 Horten. 
Tlf: 33 03 91 00. Mobil: 900 17 522. E-post: galina@online.no

—————————————————————————————————————————————

På forhånd takk!

Mvh,

Galina Manikova
ARTHOUSE
Kiellands gate 1a
3183 Horten
Tlf: 33039100
      90017522

www.galina.no
www.wailingwall.no
www.underslottsfjellet.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar